Dr. Barbara Thiering


Tällä sivustolla käytetään yksinkertaista luettelorakennetta: Napsauta vain numeroitua aiheotsikkoa vasemmanpuoleisessa osiossa saadaksesi näkyviin alaotsikot.**** Uusintapainos Barbara Thieringin kirjasta ”Jesus the Man” (uuden esipuheen kera) nyt saatavissa! Kustantaja on Simon and Schuster. ****Vierailetko näillä sivuilla ensimmäistä kertaa? Voit aloittaa napsauttamalla vaikkapa kohtaa IHMEET vasemmalla ylhäällä. Osio sisältää LUONNOLLISIA SELITYKSIÄ jokaiselle seitsemälle ihmeteolle.


Muita suomeksi käännettyjä näytteitä sivuston sisällöstä ei vielä ole, mutta ne ovat työn alla.Napsauttamalla vasemmanpuoleisessa osiossa olevaa numeroitua otsikkoa saat näkyviin keskiosassa avautuvan esittelyikkunan, ja oikeanpuoleinen ikkuna näyttää määritelmiä ja kyseiseen aiheeseen liittyvää lisäinformaatiota (toistaiseksi vain englanniksi).  (Jos napsautat samaa numeroitua vasemmanpuoleisen osion aiheotsikkoa uudelleen, avattu lista sulkeutuu ja palaat takaisin sivuston aloitussivulle.)

Kun napsautat mitä tahansa alaotsikkoa, kyseinen sivu aukeaa koko sivun levyisenä. Palataksesi englanninkieliseen hakemistoon napsauta painonappia ”click here to return to index”, joka sijaitsee sivun yläosassa kehysten sisällä.

Englanninkielisessä sivustossa on lukuisia linkkejä.  Jotkut ovat alleviivattuja, jotkut eivät, mutta ne kaikki korostuvat taustavärinsä värisiksi, kun kohdistin on niiden päällä.  Jotkut linkit avautuvat toiseen ikkunaan tai kehykseen.  Raamatunjakeet vievät Revised Standard Edition –raamatun ao. kohtiin HTI-hakusovelluksen avulla.   Sellaiset raamatun sanat, joilla on myös pesher-merkitys, löytyvät englanniksi kohdasta Dr. Thiering's lexicon.  Linkit Josefuksen teoksiin (Antiquities tai Jewish War) vastaavat Loebin kirjaston numerointia ja ne näyttävät William Whistonin public domain –käännökset eri ikkunassa: näissä on punainen korostusväri.  Jotkut linkit vievät muihin ulkopuolisiin teksteihin, ja monet linkit johdattavat asiaan liittyviin tämän sivuston artikkeleihin.
Copyright tämän sivun teksteihin on organisaatiolla
The Pesher of Christ web site
The Pesher of Christ web site (English)